2011. augusztus 17., szerda

Majonézes marinált tojás

Első sorban köszöntöm az új olvasóimat s a régieket is! 



Nemrég volt egy Marinált tojás című bejegyzésem, amiben egy számomra új dolgot mutattam be. Akkor csak a tojás marinálásáról írtam, most pedig elkészült a majonéz is hozzá, ezt szeretném most megmutatni. 
A marinálás ideje, a recept szerint 2 - 3 nap volt, de nekem nem volt akkor időm elkészíteni a majonézt, vagy egyéb mártást, szószt, ezért azt hiszem egy hétig is állt a hűtőben. Végre elkészítettem és nem bántam meg. A tojásnak semmi baja, sőt, isteni finom lett. A babérlevél és az ecet egy különleges ízt kölcsönöz a tojásnak, ami nekem nagyon ízlik. Ajánlom egyszer próbáljátok ki pár tojással mert megéri.

Nincsenek megjegyzések: