Hozzávalók:
- házi csillei
- spagetti
- apróra vágott hagyma
- kevés olívaolaj
- fokhagyma
- só
- reszelt juhsajt
A megmosott, meghámozott hagymát apróra vágjuk és kevés olíva olajon megpirítjuk. Amikor megvan, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, két – három kanál csilleit, kettőt kavarunk rajta és levesszük a tűzről. Megfőzzük a spagettit, leszűrjük és hozzáadjuk a csilleis hagymához. Jól összekavarjuk és tálaláskor juhsajtot szórunk rá.
Én inkább a csilleit kedvelem, vagy a házi ketchupot, mert amit a kereskedelemben lehet kapni, az nem egészséges, mivel rengeteg cukrot tartalmaz.
5 megjegyzés:
Ez egy nagyon finom pikáns tésztás recept. Guszta!
Köszi Éva!
Megcsinálom! Szeretem az erőset, a tésztát és a juhtúrót (bár én mindent szeretek...).
A blogodat is szeretem.
Követlek!
Seafalcon, köszönöm szépen! Üdv nálam!
Mi az a csillei?
Megjegyzés küldése