2011. július 26., kedd

Csilleis spagetti juhsajttal



Hozzávalók:
  • házi csillei
  • spagetti
  • apróra vágott hagyma
  • kevés olívaolaj
  • fokhagyma
  • reszelt juhsajt
A megmosott, meghámozott hagymát apróra vágjuk és kevés olíva olajon megpirítjuk. Amikor megvan, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, két – három kanál csilleit, kettőt kavarunk rajta és levesszük a tűzről. Megfőzzük a spagettit, leszűrjük és hozzáadjuk a csilleis hagymához. Jól összekavarjuk és tálaláskor juhsajtot szórunk rá. 

Én inkább a csilleit kedvelem, vagy a házi ketchupot, mert amit a kereskedelemben lehet kapni, az nem egészséges, mivel rengeteg cukrot tartalmaz. 

5 megjegyzés:

Éva írta...

Ez egy nagyon finom pikáns tésztás recept. Guszta!

Marti M írta...

Köszi Éva!

Seafalcon írta...

Megcsinálom! Szeretem az erőset, a tésztát és a juhtúrót (bár én mindent szeretek...).
A blogodat is szeretem.
Követlek!

Marti M írta...

Seafalcon, köszönöm szépen! Üdv nálam!

Ani írta...

Mi az a csillei?