2011. április 9., szombat

Magyaros halas melegszendvics

Hozzávalók:
  • 4 szelet zsúrkenyér, 
  • 1 doboz szardínia, 
  • 2 db paradicsom, 
  • 1 fej vöröshagyma, 
  • fél db zöldpaprika, 
  • fél db nyers uborka, 
  • 20 dkg sajt, 
  • margarin, 
  • fél db citrom leve, 
  • só,
  • bors, 
  • majoránna, 
  • pirosarany.
A 4 szelet zsúrkenyeret 1 percig 500 W-on pirítjuk, majd megkenjük margarinnal. Ráhelyezzük az olajtól jól lecsöpögtetett halat és ráfacsarjuk a citrom levét, majd betakarjuk vékonyra vágott paradicsom-, paprika-, uborka- és hagymaszeletekkel. Megszórjuk a fűszerekkel, meghintjük reszelt sajttal, majd a sütőben 5 percig 500 W-on sütjük. Tálaláskor pirosarannyal díszítjük.

Nincsenek megjegyzések: