2011. április 9., szombat

Betyáros melegszendvics

Hozzávalók:
  • 4 szelet zsúrkenyér,
  • 25 dkg füstölt kolbász, 
  • 2 db keményre főtt tojás, 
  • 1 fej lilahagyma, 
  • 4 szelet sajt, 
  • magyaros vajkrém, 
  • gulyáskrém, 
  • zöldpaprika, 
  • paradicsom.
A zsúrkenyér-szeleteket 1 percig 500 W-on megpirítjuk. A hagymát és a kolbászt vékony karikákra vágjuk. A keményre főtt tojást megtisztítjuk és felszeleteljük. A magyaros vajkrémmel megkent zsúrkenyér-szeleteket gazdagon megrakjuk kolbásszal, tojással és hagymával. Betakarjuk sajttal és a sütőbe téve 3 percig 500 W-on sütjük. A tálaláskor paprikával, paradicsommal és gulyáskrémmel díszítjük.

Nincsenek megjegyzések: