Hozzávalók:
- 3 db tojás
- 6 kanál cukor
- 6 kanál liszt
- 1 mokkáskanál sütőpor
- 1 - 2 evőkanál víz
A 3 db tojás sárgáját a 6 kanál cukorral, a 6 kanál liszttel és a mokkáskanál sütőporral jól összekevertem. Elég sűrű lett, ezért adtam hozzá 2 evőkanál vizet is. A tojás fehérjéket habbá vertem, majd finoman elkeverve hozzáadtam a többihez. A habverés megkezdése előtt begyújtottam sütőt, előmelegítettem, a masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöttem és sütőbe toltam. Miután megsült kivettem, egy tiszta konyharuhára fektettem és óvatosan feltekertem. Hagytam kihűlni, aztán savanykás (ribizli) lekvárral megkentem. Tetejére porcukrot lehet hinteni.