2011. június 6., hétfő

Zöldségsaláta

Hozzávalók:
  • uborka,
  • paradicsom,
  • hagyma,
  • petrezselyemzöld,
  • só,
  • bors,
  • ecet, 
  • cukor.
A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és egy salátás tálban összekeverjük. Egy pohárba annyi vizet teszünk, hogy a salátát ellepje, adunk hozzá sót, borst, ecetet és cukrot ízlés szerit, feloldjuk a vízben és a salátára öntjük. Fokhagymát is lehet rá törni, aki szereti. 

3 megjegyzés:

Mrita írta...

Nagyon guszta és mutatós a salátád, csurog a nyálam.....

Éva írta...

Nagyon guszta! Szeretem, szoktam úgy is csinálni hogy tejfölt teszek rá.

Marti M írta...

Köszi lányok!

Éva, a tejföl már luxus. Nem az ára, hanem a zsírtartalma miatt.