2011. november 4., péntek

Figyelj a vásárlásra!

A tegnapi kis halvásárlásos „kaland” adta az ötletet ennek a sorozatnak a létrehozásához.

A tegnapi nappal kezdődően indítok egy más fajta témát is, aminek az lesz a címe, hogy: „Figyelj a vásárlásra!” Ezután meg fogom osztani az olvasóimmal azokat az eseteket, amik a vásárlással kapcsolatosak, fel fogom hívni az olvasók figyelmét az ilyen esetekre, mint a halvásárlás, ahol nem biztos, hogy becsaptak engem, de az biztos, hogy nem figyeltem. Az én esetem tanulságos lehet más számára, ezért megírom. Nem hinném, hogy ez rontani fog a blogom értékén, sőt! Én nem szégyellem megírni azt, hogy becsaptak, és azt sem, hogy tévedtem.

Ha megírjuk a történeteinket, ezzel figyelmeztetünk másokat is és talán tehetünk is valamit a csalások ellen azzal, hogy mások nem esnek áldozatul. Tudom, ez csak egy kis csepp a tengerben, de legalább teszünk valamit és végül minek fizessünk rá sorozatosan, ha el is tudjuk kerülni, nem? Akinek van kedve és úgy gondolja, hogy ez hasznos, megkérem csatlakozzon. 


Készítettem egy logót is, amit a bejegyzésben fel lehet nyugodtan használni. A képet le lehet tölteni, ki lehet tenni a blogokra. Aki kéri, annak elküldöm e-mailben is.

Gyertek fogjunk össze.

6 megjegyzés:

sedith írta...

A fotót már pótoltam is egy régebbi bejegyzésemnél, ahol a már említett olajos akcióról írtam: http://edithreceptjei.blogspot.com/2010/01/en-is-megjartam.html

Éva írta...

Jó ötlet! Sok esetben valóban figyelmetlenségünk miatt károsítjuk meg magunkat! Kiteszem a képet én is!

Dulmina írta...

Épp az utóbbi időben volt pár érdekes esetem, ahol tényleg csak az odafigyelésem miatt nem jártam meg. Mentettem a képet, hamarosan csokorba szedem mellé ezeket a furcsaságokat, hátha másoknak is hasznos lesz.

Márti írta...

Én is nagyon jó ötletnek tartom!

Mrita írta...

Én is jó ötletnek tartom, csatlakozom, mentettem a képet és kiteszem.

Marti M írta...

Lányok, köszönöm szépen, hogy csatlakoztok. Írjátok meg az ilyen eseteket.