Ez a második focaccia amit elkészítek, de egyre jobban kedvelem. Isteni finom, csak ajánlani tudom. Pizzaimádók, próbáljátok ki.
Az alapreceptet itt találjátok, most csak a liszten és a feltéten változtattam.
Nem volt itthon elég teljes kiőrlésű lisztem, ezért 1/3-ad tk lisztet, 2/3-ad fehér, 650-es lisztet használtam. Nem vagyok oda a tészta gyúrásért, de ezt tiszta élvezet gyúrni. Könnyű, laza tészta lesz belőle. Feltétnek pedig pikáns szalámit, felvágott paradicsomot, bazsalikomot és juhtúrót használtam. Jól felnőtt, kisült, nagyon finom lett.
Az alapreceptet itt találjátok, most csak a liszten és a feltéten változtattam.
Nem volt itthon elég teljes kiőrlésű lisztem, ezért 1/3-ad tk lisztet, 2/3-ad fehér, 650-es lisztet használtam. Nem vagyok oda a tészta gyúrásért, de ezt tiszta élvezet gyúrni. Könnyű, laza tészta lesz belőle. Feltétnek pedig pikáns szalámit, felvágott paradicsomot, bazsalikomot és juhtúrót használtam. Jól felnőtt, kisült, nagyon finom lett.
3 megjegyzés:
Martinelli, ez nagyon guszta, ki fogom próbálni, még nem ettem ilyet. Rögtön megéheztem pedig vacsoráztam.
Annyira szeretem a paradicsom és a juhtúró párosítását! Gyorsan kipróbálom, még akad paradicsom:-)
Guszta. Én most ciabattát "főzök" gyakran, de ugyanezzel fogom tölteni!
Megjegyzés küldése