2011. április 12., kedd

Gyors gazpacho

Hozzávalók:
  • 2 deci paradicsomlé
  • ¼ kígyóuborka meghámozva
  • 1 szál újhagyma fehér része
  • ½ piros kaliforniai paprika
  • 1 szál angolzeller
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • só és frissen őrölt bors
  • ½ csokor friss petrezselyem
Először is teszek a turmixba egy pohár paradicsomlevet, aztán beledarabolok egy kis darabka meghámozott  kígyóuborkát. Utána egy kis felaprított angol zeller és a fél piros kaliforniai paprika következik. Ehhez jöhet egy kevés újhagyma és a petrezselyem, majd néhány kanálnyi jó minőségű olívaolaj. Már csak a sózás, borsozás van hátra, és jöhet a pépesítés. Így, az isteni zöldséglevest pohárba töltöm, és egy petrezselyemlevéllel díszítem.

Nincsenek megjegyzések: