2012. január 27., péntek

Michel Roux - Tésztavarázs

Michel Roux - Tésztavarázs című könyvét szeretném figyelmetekbe ajánlani. A könyv október végén került piacra és nagy sikert aratott. 


Egy kis ízelítőt is szolgáltatok hozzá: 
"Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A 3 Michelin csillaggal rendelkező csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.
Minden fejezet egy meghatározott tésztafélére épül és ennek az alaptésztának az elkészítési technikáját lépésről lépésre mutatja be. Az ezt követő receptek az alaptészta különböző felhasználási módozatainak a lehetőségét ismertetik- édes és sós tésztaételek formájában egyaránt. Lenyűgöző a szerző által felvonultatott klasszikus és modern, sós és édes tészta receptek mennyisége és sokszínűsége.
Végig kitűnően illusztrált szakácskönyv, ami arra született, hogy vezető szerepet töltsön be a tésztakészítés világában."

2 megjegyzés:

4Gyerek írta...

nem mondod, hogy Neked is birtokodban van egy példány?
irígy, irígy

Mrita írta...

Nagyon jó könyvnek néz ki. Kukkants be hozzám, meglepetés vár, egy díj.