2011. december 17., szombat

A körjátékkal kapcsolatban, ismét!

Nem szeretnék senkinek az idegeire menni, csupán azt szeretném, ha tényleg lenne értelme a meglepetésnek, vagyis kellemes legyen ne kellemetlen.

Közben levelet kaptam Borcsamamától, hogy nem érkezett meg hozzá az ajándék, és amíg rendezgettem a listát észrevettem, hogy az én ajándékozóm fel sem vette velem a kapcsolatot.

Közben megjegyzem, hogy már egyszer megjártam. Képzeljétek el, július 24-én nyertem az egyik gasztro blogon. Azt sem tudom mit, mert meglepetésnek szánta a blogtulajdonos. Nem írok nevet, se linket, legyen az az én titkom. Augusztus 16- án kaptam egy levelet, amiben elnézést kért, hogy nem küldte el a nyereményt, de nyaralás volt, házvakolás stb. de ami késik, nem múlik (szerinte). Október 10-én megkérdeztem tőle, hogy várjak még a nyereményre, vagy mondjak le róla. Az a válasz jött, hogy lemondani semmiképp se mondjak le róla, megköszönte a türelmemet és közölte velem, hogy folyamatban van a dolog. Azóta sem kaptam semmit. 5 hónap telt el az eredményhírdetés óta.

Szóval, ha nem tudtátok még postázni, akkor lécci írjátok meg az illetőnek és legalább kommunikáljunk egymással. 

3 megjegyzés:

latinka írta...

Úgy látom,Méhike nem járt erre,így jelzem én,hogy ő is megkapta tőlem az ajándékot.

Sajnos,az ilyen játékoknak van néha ilyen mellékzöngéje. Az ajándéklánc két és fél éve fut,és nekem is voltak rossz tapasztalataim,most is van olyan,akit egyszerűen nem lehet utolérni. Ez bosszúság,sajnálom,hogy elrontották az örömödet,pedig olyan klassz dolog ez az ajándékozósdi.

Éva írta...

Jelzem hogy az én ajándékomat amit küldtem megkapták és én is megkaptam amit fel is tettem a blogra. Csalódott tapasztalatom nekem is van egy más blog játékákal kapcsolatban amit mai napig nem kaptam meg. De ez volt a kockázat része úgy látszik!:-(
Szeretek játékokra jelentkezni, ez megtörtént nyerni is szeretek ennek az öröme is megvolt.Csak így jártam!!

Kata írta...

Én ma adtam fel Ildina ajándékát,elsőbbségivel.Sajnos előbb nem tudtam,rajtam kívül álló okok miatt.Remélem nem lesz gond a postával!