2011. október 23., vasárnap

Te milyen vizet iszol?

Sziasztok!

Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy Ti otthon milyen vizet isztok? 

Felmerült az ötlet, hogy palackozott víz helyett talán jó lenne beszerezni egy külső vízszűrőt, ami lehetne kancsó formájában, ilyen mint ez


vagy ilyen csapra szerelhetőt


Kérlek írjátok meg tapasztalataitokat, előre is köszönöm.

5 megjegyzés:

Blogkonyha írta...

Sima "falmellékit", ahogy a régi öregek mondanák...meg ásványt. De ez a csapra szerelhető nagyon ötletes! Hol lehet vajon kapni?

Marti M írta...

Én azért szeretném ezt, mert nem bízok a csapvízben, a palackozottat meg nehéz mindig felcipelni és ráadásul eldobálni mindig a műanyagot nagy pocsékolás. Ha már csapra szerelhető, akkor a főzéshez használt vizet is megszűri, baj nem lehet belőle. A Zsírégetőkben ezt használják, Brita márkájú. Utánanéztem, van Mo-i kirendeltsége is, a hónlapjukon megnézheted hól kapható. Romániában a nagy hypermarketekben kapható: Auchan, Real, Kaufland stb. Biztos van Mo-n is.

Márti írta...

Sima, csapvízre szavazok! Még a gyereket is úgy szoktattam, ha szomjas vízzel csillapítsa a szomját!
A barátnőm beszerzett egy ilyen kancsót,(Brita) esküszik rá!igaz cserélni kell benne néha valamit, ami nem olyan olcsó. A nővéremnek, v.milyen mini piramisos alátéte van, amire ráteszi a kancsót és tisztítja a vizet(?)ő erre esküszik! A csapra szerelhetőben még látok logikát...

Marti M írta...

Márti, a kancsóban is és a csapra szerelhetőben is cserélni kell időnként a szűrőt, ami érthető, hisz megrakódik, de ez a lényege, hogy megszűrje, tisztítsa a vizet. Ha az árát összeveted a palackozott víz árával, akkor már mindjárt más a helyzet. Nagy családnál pedig kimondottan kifizetődő.

Vica írta...

Mi a kancsos változatot isszuk,hihetetlen milyen trutymok vannak a vízban.