2011. április 12., kedd

Alma-narancs turmix

Hozzávalók:
  • 2,5 deci almalé
  • 2,5 deci narancslé gyümölcshússal (100%-os)
  • 1 deci ásványvíz
  • 2 evőkanál méz
  • csipetnyi őrölt fahéj
  • reszelt citromhéjjal kevert, apróra vágott aszalt alma
A turmixgépbe töltöm a kétféle gyümölcslevet, és az ásványvizet. Hozzákanalazom a mézet, és végül megszórom egy kis fahéjjal. A turmixolás következik. A kész reggelit üvegpohárba töltöm. Apróra vágok egy kis aszalt almát, majd citromhéjat reszelek rá és jól összekeverem vele. A reggeli ital előkészítésének befejezéseként egy-egy nagy csipetnyit szórok az italokra ebből az ínycsiklandó keverékből.

Nincsenek megjegyzések: