2011. április 11., hétfő

Illóolajok arcpakoláshoz

Az arc masszírozása aromás olajokkal egyike a leghasznosabb és leghatásosabb kozmetikai műveleteknek. Az intenzív arcápolás illóolajokkal saját erőből is megoldható. Különösen, ha kéznél van egy ESSENCELLE aromaszérum.

Az illóolajok jellemzői: selymesen olajos, gyorsan és jól beszívódik a bőrbe a komfort és a bőr bársonyosságának érzetét hagyva maga után. Az illóolajok érzelmi hatása: megszünteti a stressz okozta feszültséget; jókedvet és a belső harmónia érzését kelti, a finom, természetes aromák zamatának élvezetét nyújtja. Alkalmazásuk: Az ESSENCELLE aromaszérumot a bőr tisztítása és tonizálása után alkalmazzuk. Csepegtessünk a tenyerünkbe 5-8 csepp aromaszérumot, majd ujjbeggyel gondosan vigyük fel az egész arc felületére és felszívódását könnyű masszírozó mozdulatokkal segítsük.

ES-1 Aromaszérum normál és vegyes bőrre. 100%-osan természetes vitaminokat tartalmazó és tápláló aromaszérum, amit a bőr természetes egyensúlyának fenntartásáért és javításáért alkottunk. Javítja az arcszínt.


Összetevők: 1/ illóolajok: levendula, citrom, bergamott, keserűnarancs, ciprus és rózsa. 2/ tápláló olajok: mogyoró, napraforgó, jojoba és ausztrál macadamia dió. 3/ Vitaminok: A,E,C. Az aromák zamata: túlsúlyban van a ciprus mélyfanyar aromája, keveredve a fa és a fű illatának árnyalataival, és a bergamott illatával.

Kozmetikai hatása: javítja a sejtek légzését és telíti a bőrsejteket létfontosságú energiával; táplálja, puhítja a bőrt; fenntartja a bőrsejtek fiziológiai egyensúlyát; szabályozza a faggyúsejtek működését; megőrzi a bőr rugalmasságát és tónusát; visszaállítja a felhám gátját; megőrzi a bőr természetes víztartalmát, javítja az arcbőr színét. 15 ml

ES-2 Aromaszérum zsíros és problémás bőrre. 100%-osan természetes vitaminokat tartalmazó és tápláló aromaszérum, a faggyúmirigyek működésének csökkentésére, antiszeptikus és sebgyógyulást elősegítő hatással.

Összetevők: 1/ illóolajok: kakukkfű, menta, citrom, bergamott, eukaliptusz, levendula. 2/ tápláló olajok: csipkebogyó, napraforgó, len, jojoba és ausztrál macadamia dió. 3/ Vitaminok: A,E,C. Az aromák zamata: túlsúlyban van a keserű üröm aromája, keveredve a fa illatának árnyalataival, és a friss menthol illatával.

Kozmetikai hatása: javítja a sejtek légzését és telíti a bőrsejteket létfontosságú energiával; csökkenti és szabályozza a faggyúmirigyek működését és a pórusok átmérőjét; antiszeptikus és baktériumölő hatású; elősegíti a sebek gyógyulását és megakadályozza a hegek és pangási foltok képződését; növeli a bőr rugalmasságát és tónusát; táplálja, puhítja a bőrt; visszaállítja a felhám gátját; megőrzi a bőr természetes víztartalmát. 15 ml

ES-3 Aromaszérum száraz bőrre. 100%-osan természetes vitaminokat tartalmazó és tápláló aromaszérum, a bőr szárazságának és hámlásának megszüntetésére. Növeli a bőr rugalmasságát és nedvességtartalmát.
Összetevők: 1/ illóolajok: koriander, kamilla, citromfű és zsálya. 2/ tápláló olajok: feketeribizli, édesmandula, avokado, len, jojoba és ausztrál macadamia dió. 3/ Vitaminok: A,E,C. Az aromák zamata: túlsúlyban van virágzó vadfüvek bársonyosan finom aromája.

Kozmetikai hatása: javítja a sejtek légzését és telíti a bőrsejteket létfontosságú energiával; táplálja, puhítja a bőrt; megszünteti a bőr szárazságát és hámlását; kisimítja a felületi ráncokat; erősíti a mikrokeringést; növeli a bőr rugalmasságát és tónusát; visszaállítja a felhám gátját; fenntartja a bőr természetes nedvességtartalmát. 15 ml

ES-4 Aromaszérum érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrre. 100%-osan természetes vitaminokat tartalmazó és tápláló aromaszérum, a bőr érzékenységének csökkentésére. Megszünteti az irritációt és a kivörösödést.

Összetevők: 1/ illóolajok: rozmaring, oregánó, szegfűszeg, kakukkfű, majoránna, curcuma. 2/ tápláló olajok: szőlő, olíva, kukorica, len, jojoba és ausztrál macadamia dió. 3/ Vitaminok: A,E,C. Az aromák zamata: túlsúlyban van a keleti fűszeres aroma a hűvös rozmaring illatával.

Kozmetikai hatása: javítja a sejtek légzését és telíti a bőrsejteket létfontosságú energiával; megnyugtatja a bőrt, és megszünteti a kivörösödést; erősíti az erek falát; antoxidáns hatást mutat; erősíti a felhám védekező tulajdonságait, táplálja, puhítja a bőrt; növeli a bőr rugalmasságát és tónusát; visszaállítja a felhám gátját; fenntartja a bőr természetes nedvességtartalmát. 15 ml

Nincsenek megjegyzések: