Hozzávalók:
- 8 tojás,
- 45 dkg gomba,
- 2 fej hagyma,
- vaj,
- fél csokor petrezselyemzöld,
- ételízesítő,
- só.
A gombafejeket megtisztítjuk, a tönk alsó végéből egy vékony szeletet levágunk, a többi részét alaposan megmossuk és a gombafejekkel együtt vékonyra szeleteljük. A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A petrezselyemzöldet megmossuk és feldaraboljuk. Egy lapos edényt kivajazunk, és a gombát, illetve a vöröshagymát beletesszük. Hozzáadjuk a petrezselyemzöldet és az ételízesítőt, majd lefedve 5 percig 500 W-on pároljuk. A tojásokat habosra verjük, megsózzuk és a hagymás – gombás keverékre öntjük. 6 percig 500 W-on sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése