2011. november 24., csütörtök

Kérés a Karácsonyi Meglepetés Körjátékkal kapcsolatban

Mint tudjátok pár napja  Karácsonyi Meglepetés Körjátékot indítottam. Részletek itt.

Aki gondolja, már elkezdheti a készülődést és akár el is küldheti az ajándékot az utána következőnek, nem muszáj megvárni a játék végét. 

Az a kérésem, hogy ajánlva küldjétek, mert ilyenkor nagy a hajtás és „véletlenül” elkeverednek a csomagok. Kár lenne értük. 

Aki még nem jelentkezett, az még december 5-ig bőven megteheti. Gyertek, lepjük meg egymást.

7 megjegyzés:

Éva írta...

A tapasztalatom az hogy ha elsőbbséggel adjuk még korábban megkapja a címzett, akár más országba küldjük akkor is! Az én ajándékom már becsomagolva várja hogy vigyem a postára!Angyalkának már szóltam!:-))

Gizi írta...

Ne haragudj, hogy ide írok, de szeretném megkérdezni, hogy megkaptad-e már az ajándékcsomagot amit Neked küldtem. Éva játékában a Te neved volt az enyém alatt, már jó ideje elküldtem, és már aggódom, hogy megkaptad-e, vagy esetleg elkallódott a postán. (én sajnos nem kaptam meg amit nekem küldtek, nagy a valószínűsége, hogy a postásunk elcsente)

Marti M írta...

Kedves Gizi!

Tegnap kaptam meg a csomagodat. Nagyon, de nagyon szépen köszönöm, nagyon meglepődtem amikor kinyitottam. Nagyon szép ajándék, mindkettő jól jön, mert ilyen szilikon spatulám nincs és a szalvéta is alkalomhoz illő mert Mikulásvirágos.

Nagyon szépen köszönöm a kedves köszöntő lapot is és én is kívánok Békés, Boldog és Áldott Ünnepeket Neked és a családodnak is. Hozzon nektek az Újév egészséget, erőt, kitartást.

Most teszem ki a képet a blogomra, hogy mindenki lássa milyen szép ajándékot kaptam. Egyébként én is indítottam egy ilyen körjátékot a tegnapi nappal kezdődően. Ha van kedved, akkor vegyél részt te is.

Nagyon sok szeretettel
...

Ezt a levelet küldtem neked november 16-án emailben (ezek szerint nem kaptad meg?) és azonnal ki is tettem a blogomra, itt a link.

http://gasztro-szepseg-es-sokmas.blogspot.com/2011/11/karacsonyi-ajandek-gizitol.html

Gizi írta...

Kedves Erika!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, és nagyon örülök, hogy megérkezett a csomag. Használd az ajándékokat olyan szeretettel, mint amilyennel én küldtem neked.
Köszönöm a Karácsonyi jókívánságaidat!!!

Sajnos a leveledet a mai napig nem kaptam meg. Mostanában elég sok gond van a citromail-al így biztosan valahol elkallódott. Így viszont megnyugodtam, hogy legalább a csomag épségben megérkezett.

Köszönöm a meghívást a játékra, de sajnos már nem merek hasonlóban részt venni, mivel a simán feladott csomagjaimat a postásunk a sajátjának tekinti, és haza viszi. Hiába reklamáltam a postán, sajnos semmit nem tudnak tenni.Így csak annak tudok örülni, hogy látom sorban felteszitek az egymástól kapott szebbnél-szebb ajándékokat.(és a szívem megszakad bánatomba)

További jó játékot, és készülődést kívánok az ünnepekre.

Üdvözlettel: Gizi

Marti M írta...

Kedves Gizi!

Bevallom, amikor megjelent a postás és csak simán, aláírás nélkül átadta a csomagodat, megfagyott bennem a vér. Azért mert itt nálunk az ilyen, nem ajánlva küldött csomagok nem nagyon érnek célba. Nekem szerencsém volt, de lehet, hogy máskor nem lesz. Ezért írtam ezt a bejegyzést, hogy másokat figyelmeztessek. Én már minden csomagot ajánlott levélként küldök. Kicsit drágább, de nem sokkal, viszont biztos, hogy célba ér. Az ajándékokat is úgy választottam, hogy ne legyenek terjedelmesek és súlyosak, így nem kell plusz költséggel számolni. Nagyon sajnálom, hogy nem kaptad meg a neked szánt ajándékot, de sanos ezzel számolni kell.

Ha gondolod, még mindig benevezhetsz. Válassz kissebb, könnyebb ajándékot és ajánlva küld el, úgy nem lesz baj.

Mindenesetre a játék végén én még egyszer meghúzom a "vészjelzőt" és figyelmeztetem a társaságot erre, és ti is írjatok, kérjétek meg az ajándékozót, hogy legyen szives ajánlva küldeni.

Gizi írta...

Kedves Erika!

Köszönöm, hogy válaszoltál!!! Soraidat olvasva, bizony én is nagyon örülök hogy megkaptad a csomagot. Nálunk bizony nagyon drága az úgy feladott küldemény, és még az lenne a kisebbik baj, a nagyobb az, hogy úgysem biztos hogy megkapjuk. Itt a saját postásunk lopkodja el a küldeményeket, és már annyit mérgelődtem rajta, hogy feladom.

Még egyszer nagyon örülök annak hogy Te megkaptad, és használd egészséggel.

Marti M írta...

Kedves Gizi!

Tényleg nagyon sajnálom és még egyszer nagyon szépen köszönöm a csodálatos ajándékot.